Lunchmeny V 05

Måndag

- Parmesanöverbakad torskfilé med vitvinssås, sockerärtor och örtslungad kokt potatis
- Chorizokorv med rostad paprikasås serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng
- Chili corn carne på nötfärs och bönor serveras med ris, guacamole och nachochips
- Vegetariskt: Pankopanerad svensk stekost serveras med grönsaksragu och bulgur
Tisdag

- Stekt rimmat fläsk med Home Mades raggmunk och rårörda lingon eller lingonsylt Alternativ: Stekt rimmat fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis
- Fisksoppa med koljafilé med smak av tomat och saffran samt grönsaksmosaik
- Flygande Jacob med kyckling, jordnötter, knaperstekt bacon, banan i tomatsås samt ris
- Vegetariskt: Biffar gjord på svensk baljväxtfärs med fetaost samt ris & vitlöksyoghurt
Onsdag

- Nystekta strömmingsflundror med skirat smör, citron, picklad rödlök och potatispuré
- Helstekt fläskkarré med äppelcidersås serveras med rosmarin stekta potatisar
- Viltskavsgryta med smak av messmör, champinjoner, morot, potatispuré och lingon
- Vegetariskt: Spenat och mozzarellalasagne med tomatsås
Torsdag

- Panerad kungsflundra med remouladsås, citron serveras med örtslungad kokt potatis
- Viltfärsbiff med smak av enbär serveras med svampsås och potatispuré
- Home Mades soppbuffé med ärtsoppa, gulaschsoppa och pannkakor med massa olika tillbehör, sylt, bär, grädde, strössel, maränger, marshmallows. Ät så mycket du vill!
- Vegetariskt: Dagens soppa med pannkakor och alla goda tillbehör. Mums!
Fredag

- Asiatisk laxfärsbiff med sweetchili & sojasesamsås, marinerade grönsaker, jasminris
- Schnitzel med bearnaisesås och rödvinssås, gröna ärtor samt rostad potatis
- Dagens pasta : Home Mades special
- Vegetariskt: Linsgryta kryddad med smak från orienten, grönsaker samt jasminris