Lunchmeny V 22

Måndag

- Pocherad fiskfilé med riven pepparrot, räkor, skirat smör och dillslungad kokt potatis
- Köttfärslimpa med skogens svampsås serveras med potatis och lingon
- Asiatisk kycklinggryta med grön curry och grönsaker serveras med jasminris
- Vegetariskt: Örtpanerad bifftomat med grönsaksbulgur och ramslöksdressing
Tisdag

- Stekt rimmat fläsk med Home Mades raggmunk och rårörda lingon eller lingonsylt Alternativ: Stekt rimmat fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis
- Laxfärsbakad fiskfilé med vitvinssås serveras med babyspenatslungad färskpotatis
- Grillad lammkorv med tomatsås serveras med couscous med grönsaker
- Vegetariskt: Morotsbiffar med smak av ingefära serveras med en sallad med haricots- verts och en asiatisk sojasesamdressing samt jasminris
Onsdag

- Nystekta dill och senapsfyllda strömmingsflundror, citron serveras med potatispuré
- Krämig biffstroganoff med champinjoner och paprika serveras med pilaffris, saltgurka
- Stora Italienska kalvfärsbollar med smak av citron och örter med tomatsås och pasta
- Vegetarisk: Grönsaksbiffar med en sallad med rostade pumpafrön och tomat samt ris
Torsdag

- Kristi Himmelsfärdsdag: Stängt
- ----
- ----
- ----
Fredag

- Stängt!
- ----
- ----
- ----