Lunchmeny V 39

Måndag

- Ugnstekt laxfilé med vitvinssås och gräslök toppas med grönsaksjulienne, kokt potatis
- Skomakarlåda med färsbiff, bacon, persilja i rödvinssås serveras med potatispuré
- Grillad chorizokorv med ugnsrostade grönsaker serveras med mojo-rojo-paprikakräm
- Vegetariskt: Pasta linguini Bolognese med riven parmesanost
Tisdag

- Stekt rimmat fläsk med Home Mades raggmunk och rårörda lingon eller lingonsylt Alternativ: Stekt rimmat fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis
- Örtöverbakad fiskfilé serveras med saffransdoftande paella och aioli
- Kåldolmar med gräddsås serveras med kokt potatis och lingon
- Vegetariskt: Grillad vegochorizokorv med soltorkade tomater & grönsaksbulgur, tzatziki
Onsdag

- Nystekta strömmingsflundror med brynt smör, citron, picklad lök och potatispuré
- Grillad kycklinglårfilé med sataysås-jordnötssås med asiatisk vitkål-grönsaker, jasminris
- Biffstroganoff serveras med rostad paprika, saltgurka, syrad grädde och pilaffris
- Vegetariskt: Grönsaksbiffar med marinerade grönsaker och jasminris
Torsdag

- Pankopanerad kungsflundrafilé med remouladsås och citron serveras med kokt potatis
- Nötfärsbiff med smak från balkan med paprika, vitlök rosépepparsås, rostad potatis
- Home Mades soppbuffé med ärtsoppa, gulaschsoppa och pannkakor med massa olika tillbehör, sylt, bär, grädde, strössel, maränger, marshmallows. Ät så mycket du vill!
- Vegetariskt: Dagens soppa med pannkakor och alla goda tillbehör. Mums!
Fredag

- Sydfransk fisk och skaldjursgryta Bouillabaisse med smak av tomat och saffran, aioli
- Schnitzel Cordon bleu med rödvinssås, gröna ärtor serveras med rostad potatis
- Dagens pasta: Home Mades special
- Vegetariskt: Smördegsinbakad getost med spenat och päronsallad