Lunchmeny V 25

Måndag

- Pocherad färsk sejfilé från Smögen med rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör serveras med dillslungad färskpotatis
- Rosèpeppar ugnstekt kyckling med krämig svampsås med konjak serveras med ris
- Köttbullar i gräddsås med lingon och pressgurka serveras med potatispuré
- Vegetariskt: Smokey BBQ- chili sin carne med stora vita bönor, gräddfil och ris
Tisdag

- Stekt rimmat fläsk med Home Mades raggmunk och rårörda lingon eller lingonsylt Alternativ: Stekt rimmat fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis
- Grillad spansk chorizokorv med het tomatsås med oliver serveras med pasta, ruccola
- Pankopanerad kycklingfilé med barbequesås majssalsa och ugnsrostade färskpotatisar
- Vegetariskt: Ugnsrostade rödbetor med getostkräm och grönsaksbulgursallad
Onsdag

- Nystekta strömmingsflundror med skirat smör, citron, picklad rödlök och potatispuré
- Pasta med kyckling och broccoli med ädelost och riven Grana Padano
- Nötfärsbiff med smålök , bacon, champinjoner i rödvinssås serveras med potatispuré
- Vegetariskt: Ramslökspaj serveras med en fetaostsallad, oliver, soltorkade tomater
Torsdag

- Halstrad laxfilé med sandfjordssås och ångade sockerärtor, kokt färskpotatis
- Stekt fläsknoisette med bearnaisesås, rödvinssås och rostade potatisklyftor
- Home Mades soppbuffé med ärtsoppa, gulaschsoppa, pannkakor med massa olika tillbehör, sylt, grädde, godis. Ät så mycket du vill! Mums!
- Vegetariskt: Dagens soppa samt veganärtsoppa med pannkakor och alla goda tillbehör
Fredag

- Midsommarafton stängt!
- Då dansar vi runt midsommarstången och äter sill med färskpotatis och massa jordgubbar
- Home Mades soppbuffé med ärtsoppa, gulaschsoppa, pannkakor med massa olika tillbehör, sylt, grädde, godis. Ät så mycket du vill! Mums!
- Vegetariskt: Dagens soppa samt veganärtsoppa med pannkakor och alla goda tillbehör