Lunchmeny V 38

Måndag

- Panerad kungsflundra med dansk remouladsås, citron och dillslungad potatis
- Grillad kycklingfilé med Café de Parissmör-rödvinssås, rostad potatis och broccoli
- Krämig viltskavsgryta med smak av enbär, höstens svampar, potatispuré och lingon
- Vegetariskt: Fylld bifftomat med kryddig orientalisk quornfärs serveras med couscous
Tisdag

- Stekt rimmat fläsk med Home Mades raggmunk och rårörda lingon eller lingonsylt Alternativ: Stekt rimmat fläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis
- Sydfransk fisk och skaldjursgryta med smak av saffran och tomat serveras med aioli
- Biffstroganoff med smak av dijonsenap, champinjoner, paprika, saltgurka, gräddfil, ris
- Vegetariskt: Ugnsbakade rödbetor med chèvreost och kikärtsollar
Onsdag

- Halstrad laxfilé med sandfjordssås, ångade haricots verts serveras med kokt potatis
- Helstekt fläskfilè med choronsås-tomatkryddad bearnaisesås, klyftpotatis, grillad tomat
- Wallenbergare på kalvfärs serveras med skirat smör, gröna ärtor, potatispuré, lingon
- Vegetariskt: Örtrisotto med västerbottenost och citronmarinerad quornfilé
Torsdag

- Vitvinspocherad färsk sejfilé med hummersås och ångade grönsaker samt saffransris
- Kycklingschnitzel med citron och örtrödvinssky serveras med rostade rotfrukter,tzatziki
- Home Mades soppbuffé med ärtsoppa, gulaschsoppa, pannkakor med massa olika tillbehör, sylt, grädde, godis. Ät så mycket du vill! Mums!
- Vegetariskt: Dagens soppa samt veganärtsoppa med pannkakor och alla goda tillbehör
Fredag

- Heta räkor med vitlök , röd chili, limeblad i cocosmjölk serveras med jasminris
- Schnitzel med bearnaisesås, rödvinssås, gröna ärtor serveras med rostadepotatisklyftor
- Dagens pasta serveras i skål med ruccolasallad
- Vegetariskt: Grönsaksbiffar med bearnaisesås och rostade potatisklyftor
- Fredagskassen 325:- per/person , förrätt, varmrätt, dessert beställ innan torsdag e,m
- Smörstekt toast med höstens stuvade kantareller med smak av västerbottenost
- Confiterat anklår med portvinssås, krispiga apelsinmarinerade bönor serveras med potatis och sellerikroketter
- Chokladmousse med krossade maränger och bär